Welkom bij Mier Fysiotherapie, voor gespecialiseerde fysiotherapie en combizorg Maak een afspraak

Yoga

Fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, Harkstede, Groningen, Terschelling, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, EMS-training, NEMS-training, pilates, yoga, reducept, pijn, nekpijn, rugpijn, chronische pijn, revalidatie, corona-proof, massage, fitness

Yoga met Nicolette

 

Vanaf woensdag 1 juli beginnen de yogalessen van Nicolette. Wil je graag meer bewegen, maar op een ontspannen manier? Kom dan meedoen!

 

De lessen van Nicolette kenmerken zich door de afwisseling van activiteit en ontspanning. Door zowel spierversterkende oefeningen als ontspanningsoefeningen kan je stress loslaten en energie opdoen voor de rest van de week.

 

Een jaar of tien geleden is mijn kennismaking met yoga begonnen, maar in de afgelopen jaren ben ik het steeds vaker gaan beoefenen. Voordat ik begon met yoga was ik vooral veel aanwezig in mijn hoofd. Yoga is voor mij een perfecte manier om me meer bewust te worden van mijn lichaam, hoe ik me voel en wat ik nodig heb.

 

Ik heb een opleiding voor alignment based hatha yoga gevolgd bij Open Yoga in Groningen. Deze vorm van hatha yoga past bij mij omdat het niet uitgaat van de eindpositie, maar van ieders eigen lijf en mogelijkheden. Er is aandacht voor het veilig uitvoeren van de houdingen en er zijn verschillende opties zodat iedereen mee kan doen. Moet je je knieën wat meer buigen? Geen probleem. Ondersteuning nodig van een blok? Ook dat kan. Neem de tijd om rustig uit te vinden wat voor jou prettig voelt en welke manier van bewegen bij jou past.

 

Mijn drive bij yoga is; even uit dat hoofd, lekker in beweging! Kijken waar je grenzen liggen en voelen wat je lichaam nodig heeft. Kom je ook meedoen?

 

Gratis proefles: op aanvraag

Wanneer? Woensdagavond vanaf 9 september 2020

Hoe laat? Van 20.30 – 21.30 

Waar? Paramedisch centrum, Rijpmakanaal 4, Harkstede

Hoeveel kost een losse les? 10 euro

Hoeveel kost een 10-rittenkaart? 75 euro voor 10 lessen (half jaar geldig)

 

 

Corona-maatregelen

– Je kunt alleen deelnemen aan de les als je opgegeven hebt. Dat kan via nicolettewoestenburg@gmail.com

– Deelnemen kan alleen als je geen klachten hebt zoals omschreven door het RIVM, zoals verkoudheidsklachten, koorts, niezen, hoesten etc.

– We houden ons aan de hygiënerichtlijnen van het RIVM, waaronder 1,5 meter afstand en het wassen van je handen bij binnenkomst.

– Vanwege de hygiënemaatregelen kan ik geen materialen uitlenen aan jullie. Wat je minimaal mee moet nemen zijn een yogamat, een handdoek, flesje water en gemakkelijk zittende kleding. Ik raad ook een yogablok aan, daarop kan je zitten tijdens de meditatie en het gebruiken als ondersteuning bij de les, maar wellicht dat je zelf een alternatief weet zodat je het niet hoeft te kopen. Voor tips waar je een yogamat en/of –blok kunt kopen, mail mij gerust!

– Kom op tijd, maar niet meer dan tien minuten van tevoren, en kom ook daarbij op afstand van elkaar binnen.

– Betalen voor de les kan alleen via overschrijving. Bij aanmelding ontvang je het IBAN nummer.