Welkom bij Mier Fysiotherapie, voor gespecialiseerde fysiotherapie en combizorg Maak een afspraak

Fysiotherapie

Wanneer bewegen niet meer vanzelfsprekend is, kan de fysiotherapeut u weer op weg helpen. De fysiotherapeut is geschoold in kennis over spieren en gewrichten, houding en beweging en klachten die uw bewegen kunnen belemmeren. 

Bij Mier Fysiotherapie werken gespecialiseerde therapeuten met brede kennis op het gebied van houding en beweging. Naast aanwezige specialistische kennis zijn wij onderdeel van een netwerk van diverse zorgverleners en bieden wij gecombineerde zorg op maat.

Kunt u niet zelfstandig onze praktijk bereiken, dan is er de mogelijkheid dat wij bij u thuis komen. In overleg verlenen wij fysiotherapie op locatie, bijvoorbeeld in uw werk- of sportomgeving.

Fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, Harkstede, Groningen, Terschelling, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, EMS-training, NEMS-training, pilates, yoga, reducept, pijn, nekpijn, rugpijn, chronische pijn, revalidatie, corona-proof, massage, fitness
Fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, Harkstede, Groningen, Terschelling, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, EMS-training, NEMS-training, pilates, yoga, reducept, pijn, nekpijn, rugpijn, chronische pijn, revalidatie, corona-proof, massage, fitness

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u alvast de fysio-check doen of lezen in de encyclopedie over diverse aandoeningen.

Fysiotherapie wordt vergoedt uit de aanvullende zorgverzekering en dankzij de ‘directe toegankelijkheid fysiotherapie’ heeft u geen verwijzing van een arts nodig. De kosten van behandeling declareren wij rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar, mits wij daar een contract mee hebben afgesloten. Voor het jaar 2021 hebben wij geen contract afgesloten met CZ en Caresq. Wij kunnen u wel behandelen maar u zult zelf de nota moeten voldoen en indienen bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van uw polis.

Heeft u geen aanvullende verzekering, zijn uw behandelingen op of bent u verzekerd bij CZ of Caresq, dan zijn de tarieven als volgt:

Tarieven

Behandeling fysiotherapie € 37,50
Behandeling manueel therapie € 47,50
Screening € 15,00
Screening, intake en onderzoek € 52,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek inclusief verslag € 65,00
Lange zitting fysiotherapie voor patiënten met complexe en/of uitgebreide hulpvragen € 55,00
Toeslag behandeling aan huis € 15,00
Rapportage aan derden € 65,00
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie € 30,00
Niet nagekomen afspraak manuele therapie € 40,00

Huisarts of fysiotherapeut? Doe de Fysio-check:


In samenwerking met Hierhebikpijn.nl